Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Brennemerket (BOK)

Eystein Hanssen

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
En ny kriminalsak for Elli. Femte bok om politietterforskeren Elisabeth Sunee Rathke (Elli) er en hardtslående politiaction fra Oslo og Bangkok.
Anmeldelser
«Den femte romanen om den utradisjonelle politietterforskeren Elisabeth (Elli) Sunee Rathke er en forrykende og dramatisk fortelling fra Bangkoks mørke bakgater. Boken viser at forfatter Eystein Hanssen er tilbake på høyt gir.» «Engasjerende og spennende fra første til siste side. Hanssen øser av sin kunnskap om og kjærlighet til Thailand.» «Eystein Hanssen leverer nok en solid krimpakke» «Rått og røft i Bangkok» «Hanssens hittil beste» «For å låne en velbrukt klisjé: Brennemerket er «one hell of a ride»!» «I det hele tatt - Brennemerket gir action for alle penga av en forfatter som blir stadig sikrere i sin sak.» «Skruppelløs hallikvirksomhet, hvitvasking av penger, korrupsjon og andre misligheter rulles opp i en serie fargesterke og eksakt gjengitte scener som viser at forfatteren i tillegg til å ha inngående kjennskap til de ytre samfunnsstrukturene, også er lydhør for den underliggende mentaliteten i det som tradisjonelt beskrives som smilets land.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2016 Forfatter Eystein Hanssen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202509255
Antall sider 344 Dimensjoner 11,5cm x 18,5cm x 2,2cm
Vekt 219 gram Emner og form Kriminal: politi, Kriminal: kvinnelige detektiver, Oslo, Thailand, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Bangkok, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende