Brød og brødbaking (BOK)

Erik Røed

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Nytt opplag ventes 14/09
Åpent Bakeris ønsker med denne boka er at man skal lære de viktigste elementene i baking. Samtidig skal man kunne åpne melposen og sette i gang før boka er lest fra perm til perm. De erfarne bakerne har ordnet oppskriftene på sine favorittbrød, slik at de fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som du baker deg gjennom dem. Følger du boka, får du like gode brød som profesjonelle bakere. Åpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på gamle tradisjoner og enkle, naturlige råvarer. Bakere jobber dag og natt med å bake på gammelt vis. Nå deler disse bakerne, med André Løvaas i spissen, hemmelighetene bak sine beste brød med oss.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2011 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Erik Røed Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202361266 Antall sider 189
Dimensjoner 20,3cm x 25,7cm x 2,3cm Vekt 864 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Andre medvirkende Åpent bakeri
Illustratør Sigurd Fandango Emner og form Matlaging: kaker, baking, glasur og kakepynting, Brød, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

Suksessbedriften i Oslo leker ikke bakeri - her det seriøs tilnærming og solide oppskrifter på god brødmat. Dessuten lekre bilder av mannfolk som baker, og en grundig innføring i herrehobbyen surdeigskultur. Boka har en progresjon der man begynner med enkle oppskrifter og går over til stadig mer avansert bakverk. Oppland Arbeiderblad