Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Brødrene fra Iron House (BOK)

John Hart

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ved guttehjemmet Iron House får to foreldreløse brødrelære at livet er noe man må slåss for. Skjøre, lille Julian overleverbare fordi storebroren Michael er fryktløs nok til å beskytte hamog ofre seg når et brutalt drap ryster institusjonen.På rømmen i New York tas Michael inn i varmen av en beryktetmafiaboss, og blir etter hvert så fryktet på gaten at han sjeldentrenger å ty til våpen for å sette seg i respekt. Men etter to tiåri brutalitetens og voldens tjeneste, treffer han Elena. Drømmenom en ny begynnelse, et familieliv som han selv og Julian aldrifikk oppleve, oppfattes imidlertid som et svik av mafiaens nyeoverhode, og nok en gang må Michael flykte for å beskytte sinenærmeste. Denne gangen bringer flukten ham tilbake til fortiden - til gjenforening med Julian, men også til en verden av hensynsløst politisk maktspill, svimlende grådighet og livsfarlige ambisjoner. Til den brutale arven fra Iron House.
Anmeldelser
«Forferdelig nydelig (...) John Hart har noe helt spesielt (...) et fantastisk grep om den litterære verktøykassa.» "En overveldende lese opplevelse om svik, makt, håp, tro og kjærlighet." «John Hart nagler deg til godstolen med sin siste bok.» «Forfatteren topper ambisjonsnivået med nok en rå og vakker thriller ... en grusom oppvisning i ondskap og med en intrige som har en gotisk uhygge over seg ... en omfattende roman med rå skjønnhet i språket, om at kjærligheten likevel er sterkere enn hatet.» «Måten Hart evner å skildre skadde folks tenkesett og følelser er beundringsverdig, særlig monologene der han går inn i hodet til folk med vrangforestillinger og spaltet sinn.» «Gnistrende god spenning ... spekket med action og spenning. Hart gjør det vanskelig for leseren å legge boken fra seg: i hvert eneste korte kapittel dytter han inn informasjon, ledetråder og cliffhangers. Når man tror at et mysterium er løst, dukker et annet opp ... Jeg kan vanskelig forestille meg en bedre komponert thriller.» «Mørk og illevarslende ... miljøbeskrivelsene er storslagne, konfliktene han skaper er voldsomme, karakterene er skumle og hemmelighetsfulle ... godt krimhåndverk ... underholdende og velskrevet.» «Dyktig på fargeleggingen av persongalleriet og miljøskildringene.» «John Hart skriver grandiose kriminaldramaromaner.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2012 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter John Hart Forlag
Font
ISBN 9788281692220 Antall sider 425
Dimensjoner 11,4cm x 18,4cm x 2,7cm Vekt 250 gram
Oversetter Christian Rugstad Originalspråk Engelsk
Originaltittel Iron house Emner og form Krim og mysterier, Skjønnlitteratur som er oversatt, USA, Mafia, Barnehjem, Brødre, Foreldreløse, Romaner, Spenning, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i