Inngår i
  • Supersalg: Pocket under 100,-

Byens spor - Ewald og Maj (BOK)

Lars Saabye Christensen

89,00 8900 Veil. pris 229,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Byens spor er et storslått episk verk av Lars Saabye Christensen. Byens spor - Ewald og Maj er første bind i en romanserie, og vi befinner oss på Oslo vest rett etter krigen der vi møter Ewald og Maj Kristoffersen med deres sønn Jesper. Ewald jobber i et reklamebyrå som får i oppdrag å lage kampanjen i forbindelse med Oslos 900-årsjubiléum og Maj engasjerer seg i Røde kors. Bli med når vi legger øret inntil konkylien og lytter: Hør lyden av Oslo. Se gatene som binder den sammen, se menneskene som bor i dem. Se Ewald og Maj, se slakteren, se legen, hør hyggepianisten på Bristol, hør telefonen ringe hos fru Vik i etasjen over. Se Maj gå på møte i Røde Kors, hør glassene klirre på Bristol. Hør lyden av hvinende bremser.
Anmeldelser
«En utgivelse, som ånder av kvalitet fra ende til annen (...) Legger grunnlaget til en praktfull trilogi.» «Lars Saabye Christensen skriver så du jevnt humrer, av og til ler høyt. Men den karakteristiske sårheten er sterkt nærværende både i og mellom linjene. Enda mer enn før.» «En fortelling som når langt inn i hjerterøttene. Varme, sympati og evne til åleve med er kjennetegn for denne romanen som skildrer livet i Oslo rett etter andre verdenskrig.» «Men her viser Saabye Christensen også for alvor klo som forfatter. Både i disse referatene, men kanskje først og fremst i de meningsladede replikkvekslingene menneskene imellom, dirrer det en helt særegen språklig musikalitet fra en av våre fremste litterære impresjonister.» «[...] et portrett formulert med den poetiske melankoli som kjennetegner Saabye Christensen på sitt aller beste.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Lars Saabye Christensen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202584771
Antall sider 441 Dimensjoner 13,2cm x 20,5cm x 3,2cm
Vekt 385 gram Emner og form Moderne litteratur, Bysamfunn, Oslo, Familie, Byer, Romaner, Etterkrigstiden, Skjønnlitteratur