Celestin (BOK)

Lylian

200,00 20000 Veil. pris 229,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Barn fra alle verdenshjørner, med usedvanlige evner, blir tiltrukket av en underlig kraft. Crossland er endelig avslørt som den skurken han faktisk er, men prøver ikke lenger å hjemme seg. Han sender sin kjempe for å ødelegge og drepe. Heldigivs gjør barna alt for å forsvare planeten og sette en stopper for Crosslands onde planer. I Kongo jobber Celestin sammen med sin mor i gruven. Den geniale gutten er i stand til å forstå hvordan alt av maskiner fungerer. Og i all hemmelighet har han bygd en enorm robot som bare venter på at siste brikke skal bli satt inn. Syv barn med syv ekstraordinære evner tiltrekkes alle av en merkelig kraft. Som svar på dette kallet oppdager de enorme kjemper og blir med ett knyttet til dem. Kjempene er en konseptuell tegneserie på seks bind, der planetens skjebne er i hendene til syv barn og deres elementære skapninger.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Lylian
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205547247
Antall sider 50 Dimensjoner 17,4cm x 24,8cm x 1,2cm
Vekt 317 gram Nivå 9-12 år
Oversetter Stéphanie E.R. de Miranda Originalspråk Fransk
Originaltittel Célestin Illustratør James Christ
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: spenningslitteratur, Tegneserier i europeisk tradisjon, bandes dessinées, Tegneserieromaner og tegneserier: fantasy og esoterikk, Tegneserieromaner og tegneserier: action og spenning, Foreldreløse, Grafiske romaner, Tegneserier, Fantasy, Spenning, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende