DAB - utdatert før det er oppdatert? (BOK)

Thor Viksveen

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Som første land i verden innførte Norge i 2017 DAB som ny radioteknologi. Samtidig ble det også besluttet å slukke det nasjonale FM-nettet. Der var vi også første land på kloden. Hvordan i all verden havnet vi der? Overgangen fra FM til DAB var preget av stort rabalder. Det overveldende flertall av nordmenn forsto ikke meningen med det hele. Hva var det som skjedde? Hvilke krefter var i sving for å innføre dette nye radiouniverset, som ingen lyttere hadde bedt om? Thor Viksveen avdekker at det var NRK og P4 som styrte prosessen fram mot det DAB-resultatet de ønsket. Det skjedde i nært og villig samarbeid med Kulturdepartementet, og med et kunnskapsløst storting som endelig beslutningstaker. Det var et kritikkverdig samrøre mellom de store radioaktørene og statsmaktene, der de som ønsket en annen retning på radioens fremtid ble spilt utover sidelinjen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Thor Viksveen
Forlag
Pax
ISBN 9788253040776
Antall sider 139 Dimensjoner 13,9cm x 21,3cm x 1,4cm
Vekt 239 gram Emner og form Medievitenskap, Politikk og regjering, Norge, Radio, Politiske beslutninger, Radio- og tv-teknikk, Faglitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også