Damekoret (BOK)

Jennifer Ryan

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Sjarmerende om sangglede, kvinnelig vennskap og pågangsmot En etter en må mennene i den lille engelske byen Chilbury dra for å kjempe i andre verdenskrig. Presten ser seg nødt til å legge ned kirkekoret, men dette nekter byens kvinner å akseptere. Koret er jo nettopp det de trenger nå. De må få samles, synge og støtte hverandre i sorg og glede. Så da den livlige musikkprofessoren Primrose Trent dukker opp, danner de et damekor. Mrs. Tilling er enke, sykepleier og en lederskikkelse i småbyen. Edwina Paltry er jordmoren som vikler seg inn i en skitten utpressingshistorie. Kitty Winthrop er den elskelige, tretten år gamle lillesøsteren til byens skjønnhet, Venetia, som nylig har falt for en mystisk kunstner. Stemmene deres veves gjennom brev og dagbøker sammen til en gripende og morsom fortelling, med krigen som tragisk klangbunn. Kvinnene og jentene i Chilbury er svært forskjellige, men forenes gjennom koret i en tid der konvensjoner settes til side og de endelig kan begynne å ta for seg av livet. Boken for alle sangglade! Inspirerende og hjertevarm fortelling.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Jennifer Ryan
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205499355
Antall sider 394 Dimensjoner 14,1cm x 21,4cm x 2,8cm
Vekt 488 gram Oversetter Lene Stokseth
Originalspråk Engelsk Originaltittel The chilbury ladies choir
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Andre verdenskrig, England, Kvinner, Kor, Romaner, 1939-1945, Skjønnlitteratur