De tre (BOK)

Valérie Perrin

384,00 38400 Veil. pris 439,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Å vanne blomster om kvelden - velskrevet fortelling om vennskap og alle valgene som gjør oss til dem vi er. 1986: Adrien, Etienne og Nina er bare ti år gamle første gang de møtes, og de blir raskt nære venner. De lover hverandre at de en dag skal forlate småbyen de bor i, flytte sammen til Paris og aldri miste kontakten med hverandre. 2017: Et bilvrak trekkes opp fra dypet av en innsjø, med en død person inni. En lokal journalist begynner å grave i saken. Sakte, men sikkert avdekker hun det usedvanlig sterke båndet mellom de tre vennene. Hvordan er deres fortid knyttet til personen i bilen? Og hvorfor har de ikke lenger noen kontakt? Valérie Perrin har en nesten magisk evne til å dykke ned i livets dypeste alvor. I denne boken følger hun en lang tråd av hjerteskjærende, uunngåelige hendelser i løpet av tre tiår, og trekker leseren inn i en sterk historie om kjærlighet og tap, håp og sorg, og om avstanden som følger med tidens gang. «En perle av en roman.» - Le Parisien
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
«Av og til føler du at du har levd et helt liv etter at siste side i en bokfortelling er ferdiglest, du lukker boka, både kroppslig og mentalt nesten utslitt - og tenker hva nå? En sånn opplevelse hadde jeg etter den siste romanen til Valérie Perrin «De tre».» «Jeg følte meg helt mørbanket da jeg lukket siste kapittel av denne romanen. » «Begrepet en «pageturner» er nærmest blitt en klisjé, men i mangel av noe bedre bruker jeg den her også.» «(...) en veldreid underholdningsroman, med alle ingredienser av fortielser, havarerte familier, velstående familier, gode og snille mennesker, hemmeligheter, kjærlighet og tap.» «Boken er godt oversatt og teksten flyter i Kristi Rédis Hegglis oversettelse.» «Valérie Perrin har skrevet en herlig roman. Og en svært vakker bok.» «... en bok av typen du gleder deg til å lese videre i.» «Dette er en bok om et dypt vennskap, kanskje den beste jeg har lest om akkurat det.» «De tre er den beste boka jeg har lest så langt i «vårsleppet» til forlagene.» «Valérie Perrin byr på vennskap på grensen til kjærlighet.» «... en vellykket skildring av noe av det viktigste i verden.» «Perrin fanger oss igjen med sine vrier og mysterier.» «Så jag katten, hunden eller partneren ut av godstolen og okkuper den med varm drikke, et pledd og «De tre». Da kommer våren litt raskere.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2023 Forfatter Valérie Perrin
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202758707
Antall sider 594 Dimensjoner 13,6cm x 21,1cm x 4,4cm
Vekt 589 gram Oversetter Kristi Heggli
Originalspråk Fransk Originaltittel Trois
Emner og form Moderne litteratur, Frankrike, Oppvekst, Vennskap, Romaner, 1980-1989, 2010-2019, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i