De uverdige (BOK)

Roy Jacobsen

384,00 38400 Veil. pris 439,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
I Roy Jacobsens roman De uverdige følger vi en gjeng gutter og jenter fra en bygård på østkanten i Oslo under den tyske okkupasjonen. De lever i fattigdom, men bidrar på kreativt vis ved å svindle, stjæle som ravner, forfalske dokumenter og begå omfattende innbrudd. De kvier seg heller ikke for å utnytte fienden. Med denne barneflokken tegner den prisbelønte forfatteren et brutalt ærlig og varmt portrett av et miljø, en tid og en hverdag som til nå har vært nær sagt fraværende i krigshistorien. Dette er en Roy Jacobsen-roman av aller beste merke. De uverdige er både brutal og underholdende, en klok perle av en fortelling, skrevet av en forfatter på hjemmebane.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
«En liten stor roman igjen, fra Roy Jacobsens hånd» «Jacobsen skriver med innlevelse og intensitet» «Roy Jacobsen er som alltid en mester på detaljer, miljø og arbeidsmetoder» «... en velskrevet gjennomarbeidet roman, med humor, skrått blikk og varme personskildringer» «Jacobsen kan faget» «Roy Jacobsen er en knakende god forteller» «Intrigen i «De uverdige» er spennende som i en thriller.» «Karaktertegningene er troverdige og miljøskildringene nesten filmatiske.» «... så levende og medrivende fortalt at boka også vil egne seg for et ungt publikum» «Roy Jacobsen har skrevet nok en fantastisk roman» «... et fantastisk bilde av et miljø og en tid som ikke alle kjenner i dag» «... dramatisk, interessant og spennende» « Dette er en knallsterk historie som er blitt en veldig god bok» «Med De uverdige har han gjort det igjen. Skapt et miljø og noen typer som vil bli husket» «... fortellingen byr på overraskende, humoristiske og frekke innslag som viser Roy Jacobsen på sitt beste» «Roy Jacobsen imponerer igjen, både som historieforteller og menneskeskildrer» «De uverdige må være en av Roy Jacobsens beste romaner» «Fortellingen har et sterkt driv» «... elegant utførte skildringer» « ... igjen turnerer Jacobsen språket på nyansert, stilsikkert vis» «... dette er utvilsomt en ny topproman signert Roy Jacobsen.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Roy Jacobsen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202774325
Antall sider 283 Dimensjoner 14cm x 21cm x 2,2cm
Vekt 380 gram Emner og form Moderne litteratur, Historiske romaner, Andre verdenskrig, Oslo, Oppvekst, Romaner, Historisk litteratur, 1939-1945, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i