De voksnes rekker (BOK)

De voksnes rekker (BOK)

Anna Grue

Slippes 18/02
332,00 33200 Veil. pris 379,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Oppfølgeren til Veien fra Italia Vi forlot italienske Vittoria og danske Conny i 1950-tallets København, og når vi møter de to venninnene igjen er det blitt 1964. Begge er godt gift, men det betyr ikke at tilværelsen er problemfri: Den ene er ufrivillig barnløs, den andre ufrivillig gravid. Det bringer ikke akkurat harmoni i vennskapet mellom de to, som allerede slåss med hver sin vanskelige ektemann, samt henholdsvis en obsternasig tenåringsdatter og en solid dose kjedsomhet. Verken Vittoria eller Conny syns det er lett å akseptere at ungdomstiden er over, og at de nå skal være voksne resten av livet. Vi får være med på Beatles-konsert, konfirmasjonsmiddag og chartertur til Roma - der Vittoria blir konfrontert med sin fortid.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Anna Grue
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202592875
Oversetter Benedicta Windt-Val Originalspråk Dansk
Originaltittel De voksnes rækker Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Danmark, Vennskap, Ekteskap og parforhold, Romaner, 1960-1969, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende