Faraos forbannelse (BOK)

Eldrid Johansen

235,00 23500 Veil. pris 269,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Kusinene Mathilde og Susanne er klare for sol og sommer ved bassengkanten i Luxor. Men de har ikke tenkt å bare blogge om en vanlig chartertur. For i Egypt venter også faraos templer og bortgjemte gravkamre, og ikke minst stedet der Mathildes mamma ble funnet omkommet under en utgraving for mange år siden. Men reisen viser seg å bli langt farligere enn de hadde trodd. For hvorfor føles det som om noen følger etter dem? Var mammas død virkelig en ulykke? Og kan det være en sammenheng mellom hennes død og en faraos ukjente hemmelighet? Eldrid Johansen skriver med innsikt og nærhet om to sterke jenter, et spennende mysterium med historisk bakteppe - og en kvinnelig farao.
Anmeldelser
«Johansen går Tom Egeland i næringen med denne arkeologithrilleren, der den kvinnelige Farao Hatshepsut spiller viktig rolle. Mye historiekunnskap, noe smått overnaturlige innslag, en feministisk vri, og spenning så det holder.» «Boken er dyktig skrivehåndverk på flere plan. ... lett å se for seg som en storfilm.» «Om Egypt-mysterier er aldri så vanlig, klarer Eldrid Johansen å gjøre stoffet nytt ved å løfte frem historien om den kvinnelige faraoen og hennes makt.» «Det er imponerende hvordan forfatteren greier å integrere historiske fakta i fortellingen.» «På spennende vis skriver hun to norske jenter inn i en av farao-forskerenes faktiske konflikter.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Eldrid Johansen
Forlag
Mangschou
ISBN 9788282381611
Antall sider 206 Dimensjoner 14,8cm x 21cm x 2,3cm
Vekt 340 gram Nivå 9-12 år
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: spenningslitteratur, Egypt, Ferie, Romaner, Spenning, Skjønnlitteratur