Den engelske piken (BOK)

Katherine Webb

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Vil den engelske piken som drar til eksotiske Muscat i 1958 noensinne finne veien hjem? Året er 1958, og den nyutdannete arkeologen Joan Seabrook reiser fra England til den urgamle byen Muscat i Oman med forloveden Rory. I sin flukt fra smerten etter en personlig tragedie er Joan oppsatt på å dra til ørkenfortet Jabrin og grave opp skattene som skal være gjemt der. Men Oman er et hemmelighetsfullt land herjet av voldelige omveltninger, og det skal vise seg å være umulig å få tillatelse til å utforske Jabrin. Joans trøst er at hun får møte sin heltinne fra barndommen, den oppdagelsesreisende Maude Vickery. Møtet med den uvanlige og tilbakeholdne kvinnen endrer alt for Joan. Hun lar seg forføre av det spennende nye vennskapet, og begynner ikke før det er for sent å stille spørsmål ved sine egne handlinger. Da Joan skjønner at hun er blitt en brikke i et lumsk spill, må hun prøve å hindre begivenheter hun selv har satt i sving, før de får de frykteligste konsekvenser. Vil piken som forlot England for å besøke dette vakre, men farlige landet, noensinne finne veien hjem?
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Katherine Webb
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205498723
Antall sider 430 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 3cm
Vekt 339 gram Oversetter Jan Chr. Næss
Originalspråk Engelsk Originaltittel The english girl
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Oman, Arkeologi, Kvinner, Romaner, Etterkrigstiden, Arabiske halvøy, Skjønnlitteratur