Den gjenfødte morderen (BOK)

A.J. Kazinski

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Dette er den tredje boken med gisselforhandler Niels Bentzon. Niels Bentzon, gisselforhandler ved Københavns politi, legges inn som pasient på Sikringen. Det er landets sikreste psykiatriske anstalt, her sitter de aller farligste pasientene innesperret; massemordere, voldtektsforbrytere og schizofrene voldsmenn. For å oppklare et uhyggelig giftmord på en overlege, skal Niels Bentzon utgi seg for å være pasient, en galning blant de aller galeste. Ingen på innsiden vet hvem han egentlig er, verken innsatte eller ansatte. På utsiden blir Niels Bentzons kone, Hannah Lund også trukket inn i saken. Det viser seg at det fra mordet på overlegen kan trekke giftige tråder til London under krigen og helt tilbake til Sokrates' dødscelle i år 399 f.Kr. Dette er den tredje boken med gisselforhandler Niels Bentzon.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter A.J. Kazinski
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205498716
Antall sider 442 Dimensjoner 13,1cm x 20,7cm x 2,6cm
Vekt 348 gram Oversetter Elisabeth Bjørnson
Originalspråk Dansk Originaltittel Den genfødte morder
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Kriminal: politi, Skjønnlitteratur som er oversatt, Danmark, Romaner, Krim, Politi og detektiver, København, Skjønnlitteratur