Det tapte paradis (BOK)

Jan Chr. Næss

253,00 25300 Veil. pris 289,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Første bok i historisk trilogi Året er 1653. På en tobakksgård på en øy i Det vestindiske hav, er slaven Medeia nok en gang tvunget til å se på at en åkerslave blir pisket til blods. Sønnen til slaveeieren, Jonah Hemp, har derimot ruslet inn i skogen med en bok under armen. Med svært ulike utgangspunkt, drømmer både Jonah og Medeia om en annen tilværelse. Det ingen av dem vet, er at sjørøveren Tybring Torsch holder stø kurs mot øya og gården. Og med hans ankomst, vil livene til Jonah og Medeia endre seg for alltid. De må finne nye måter å leve på - og å overleve. Det tapte paradis er første bok i trilogien Den gylne parykken. Det er en spennende og brutal historisk roman, med overraskende og morsomme vendinger. Det handler om urettferdighet og rasisme, men også pubertet og forelskelse. Og vi møter et rikt persongalleri bestående av blant annet slaver, slaveeiere, sjørøvere - og zombier. «For fulle segl. Sjørøvarromanen syner slitestyrke i ny trilogi.»Janne Karin Støylen, Dag og tid.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Jan Chr. Næss
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205495456
Antall sider 377 Dimensjoner 13,9cm x 21,3cm x 2,6cm
Vekt 453 gram Nivå 12-16 år
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: historiske fortellinger, Barn og ungdom: personlige og sosiale spørsmål: rasisme og multikulturalisme, De karibiske øyer, Slaveri, Sjørøvere, Zombier, Romaner, Historisk litteratur, 1600-tallet, Karibia, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende