Den jeg var (BOK)

Eliza Graham

Slippes 25/04
179,00 17900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Rosamond Hunter har hele livet flyktet fra fortiden, og har skyldfølelse for ufrivillig å ha forårsaket morens død. Når jobben som sykepleier bringer henne tilbake til barndomshjemmet Fairfleet for å pleie en eldre mann, en flyktning fra andre verdenskrig, blir hun tvunget til å konfrontere spøkelsene som har hjemsøkt henne så lenge. Pasienten, Benny Gault, kom til Fairfleet første gang i 1939, etter å ha flyktet fra nazi-Tyskland på et «kindertransport»-tog. Etter hvert som helsen svekkes, begynner han og Rosamond å betro seg til hverandre. Begge var svært glad i Rosamonds bestemor Harriet, og etter hvert som de lærer hverandre å kjenne, blir hemmeligheter avslørt og historien snudd på hodet.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Eliza Graham
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202622336
Oversetter Kurt Hanssen Originalspråk Engelsk
Originaltittel The one I was Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Andre verdenskrig, Familie, Psykiske lidelser, Romaner, 1939-1945, 2010-2019, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende