Den lille kaninen som så gjerne ville sove (BOK)

Carl-Johan Forssén Ehrlin

Slippes 31/01
174,00 17400 Veil. pris 199,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Foreldre har til alle tider lett etter gode teknikker for å få barna til å sovne. Nå har den svenske forfatteren Carl-Johan Forssén Ehrlin skrevet den ultimate godnatthistorie - som nærmest garantert får ditt barn til å sovne i løpet av få minutter. Nærmest som et trylleformular! Kaninen som så gjerne vil sovne har gått sin seiersgang inn i tusenvis av hjem, den har toppet Amazons bestselgerliste, og i løpet av kort tid er den blitt solgt til over tretti land. Solgt i over 2,6 millioner eksemplarer. Nå kommer den i ny utgave med nye illustrasjoner! Min treåring ville aldri sovne på kvelden, helt til jeg leste denne boka. Pedagogisk, medrivende og søvnfremkallende! Dan Sylvebo, politisk skribent Nettet strømmer over av hilsener fra takknemlige foreldre: * Min datter er alltid urolig ved leggetid, dette er første gang jeg har fått henne til å sovne på under 20 minutter. * Jeg fikk boken i dag, og sønnen vår, som er tre år gammel og alltid har hatt problemer med å sovne, falt i søvn før jeg var ferdig med side tre! * Jeg er målløs og sitter bare og venter på at noen skal klype meg i armen. * Soveritualet gikk fra 2-3 timer til 12 minutter. Vi kom til side to!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Carl-Johan Forssén Ehrlin
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202621124
Antall sider 32 Dimensjoner 19,5cm x 25cm x 0,9cm
Vekt 259 gram Nivå 3-6 år
Oversetter John Grande Originalspråk Svensk
Originaltittel Kaninen som så gärna ville somna Illustratør Sydney Hanson
Emner og form Kaniner, Søvn, Billedbøker, Godnatthistorier, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

Min treåring ville aldri sovne på kvelden, helt til jeg leste denne boka. Pedagogisk, medrivende og søvnfremkallende! Dan Sylvebo, politisk skribent

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende