Den norske drømmen - om bestefars Punjab, nyhetsjakt i farlige farvann og kjærligheten til landet vå (BOK)

Kadafi Zaman

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den kjente TV2-journalisten Kadafi Zaman har levd et eventyrlig liv. Han har jaget gangstere og blitt overfalt under revolusjoner, han har dekket de grusomste katastrofer og blitt kastet på cella i sin evige jakt etter nyheter. Hvis faren hans hadde tenkt annerledes, kunne Kadafi blitt bonde i Punjab i Pakistan. For 50 år siden valgte faren heller å flytte til Norge. Her jobbet han doble skift for å sikre en fremtid for barna sine. Kadafi Zaman forteller om sin pakistanske bakgrunn, og hvordan den har preget ham, og av og til gitt ham andre innganger til nyhetene. I denne fargerike og personlige beretningen forteller Kadafi med varme og innlevelse om det han kommer fra og det han brenner for: å formidle nyheter til det norske folk. Det er en fortelling om livets tilfeldigheter og en sterk kjærlighetserklæring til det norske samfunnet.
Anmeldelser
«Livshistorie med store porsjoner sjarm. [.] flust med interessante historier om foreldrenes hjemland, en dæsj hardt tilkjempet livsvisdom, en rørende kjærlighet til Norge, tydelige tanker om hva journalistikk er og bør være, og ikke minst; store porsjoner humor.» Den norske drømmen er ei bok til å bli optimist av.» «Engasjerende, spennende og morsomt.» «[.] ei rik kjelde til ny forståing på mange måtar: kulturelt, yrkesetisk, sosialt, litterært [.] Denne boka er eit viktig tilskot til norsk sakprosa og kulturforståing.» «God og veldig viktig.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2021 Forfatter Kadafi Zaman
Forlag
Kagge
ISBN 9788248928485
Antall sider 193 Dimensjoner 15,5cm x 21,7cm x 2,1cm
Vekt 382 gram Emner og form Memoarer, Migrasjon, immigrasjon og emigrasjon, Pakistan, Norge, Journalistikk, Mediefolk, Innvandrere, Personlige beretninger, Faglitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også