Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Den onde arven (BOK)

Thomas Enger

157,00 15700 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Vinner av Uprisen i pocket. Uprisen tildeles den ungdomsboka ungdommen selv stemmer fram, og lesere fra hele landet har stemt frem Thomas Engers første bok for unge lesere. Med en far hun aldri har sett og en mor som verken tåler lys eller lyd, er livet til 16 år gamle Julie langt fra vanlig. Hun bor i et stort hus sammen med sin bestefar, og på skolen blir hun mobbet. Hennes beste venn er en katt. Men en kveld da nordlyset åpenbarer seg på himmelen, finner hun en mystisk gjenstand som snur opp ned på livet hennes. Det er en gjenstand som er nært knyttet til mørke hemmeligheter. En gjenstand noen er villig til å drepe for å få tak i. Julie havner i stor fare da hun prøver å finne ut hva som har skjedd i familien hennes. Samtidig er Julies katt blitt redd for henne. Ute på tunet har 13 ravner slått seg ned, og de følger Julies minste bevegelser med iskalde øyne ... Høyt tempo og sitrende spenning. Cathrine Krøger, Dagbladet "WOW! Den satt! Jeg elsket boka fra ende til annen." Fra bloggen ritaleser.com "En bok som suger leseren til seg fra første stund. Med en blanding av magi, etterforskning og spenning ligger boken sjangermessig i en krysning mellom krim, fantacy, science fiction og spenningsroman. En utrolig spennende ungdomsroman. Anbefales!" Hege på bloggen Lille Alexandria "Jeg leste boken i et jafs og kunne godt lest den om igjen for å være sikker på å få med meg alle detaljene." Fra bloggen astridterese.no "Boken er utrolig spennende. La meg gjenta det: Utrolig. Spennende. Det ene spenningsmomentet overlapper det andre. Det er aldri en kjedelig stund. (...)Terningkast 7!" Eli på bloggen Elikkens bokhylle. Høyt tempo og sitrende spenning. Cathrine Krøger, Dagbladet "WOW! Den satt! Jeg elsket boka fra ende til annen." Fra bloggen ritaleser.com "En bok som suger leseren til seg fra første stund. Med en blanding av magi, etterforskning og spenning ligger boken sjangermessig i en krysning mellom krim, fantacy, science fiction og spenningsroman. En utrolig spennende ungdomsroman. Anbefales!" Hege på bloggen Lille Alexandria "Jeg leste boken i et jafs og kunne godt lest den om igjen for å være sikker på å få med meg alle detaljene." Fra bloggen astridterese.no "Boken er utrolig spennende. La meg gjenta det: Utrolig. Spennende. Det ene spenningsmomentet overlapper det andre. Det er aldri en kjedelig stund. (...)Terningkast 7!" Eli på bloggen Elikkens bokhylle. Julie havner i stor fare da hun prøver å finne ut hva som har skjedd i familien hennes. Samtidig er Julies katt blitt redd for henne. Ute på tunet har 13 ravner slått seg ned, og de følger Julies minste bevegelser med iskalde øyne ...Høyt tempo og sitrende spenning. Cathrine Krøger, Dagbladet "WOW! Den satt! Jeg elsket boka fra ende til annen."
Fra bloggen ritaleser.com "En bok som suger leseren til seg fra første stund. Med en blanding av magi, etterforskning og spenning ligger boken sjangermessig i en krysning mellom krim, fantacy, science fiction og spenningsroman. En utrolig spennende ungdomsroman. Anbefales!"
Hege på bloggen Lille Alexandria "Jeg leste boken i et jafs og kunne godt lest den om igjen for å være sikker på å få med meg alle detaljene."
Fra bloggen astridterese.no "Boken er utrolig spennende. La meg gjenta det: Utrolig. Spennende. Det ene spenningsmomentet overlapper det andre. Det er aldri en kjedelig stund. (...)Terningkast 7!"
Eli på bloggen Elikkens bokhylle.Høyt tempo og sitrende spenning. Cathrine Krøger, Dagbladet "WOW! Den satt! Jeg elsket boka fra ende til annen."
Fra bloggen ritaleser.com "En bok som suger leseren til seg fra første stund. Med en blanding av magi, etterforskning og spenning ligger boken sjangermessig i en krysning mellom krim, fantacy, science fiction og spenningsroman. En utrolig spennende ungdomsroman. Anbefales!"
Hege på bloggen Lille Alexandria  "Jeg leste boken i et jafs og kunne godt lest den om igjen for å være sikker på å få med meg alle detaljene."
Fra bloggen astridterese.no  "Boken er utrolig spennende. La meg gjenta det: Utrolig. Spennende. Det ene spenningsmomentet overlapper det andre. Det er aldri en kjedelig stund. (...)Terningkast 7!"
Eli på bloggen Elikkens bokhylle.]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2014 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Thomas Enger Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205477025 Antall sider 347
Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 2,5cm Nivå 12-16 år
Litterære priser UPrisen, 2014 Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: spenningslitteratur, Oversanselige fenomener, Outsidere, Romaner, Spenning, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i