Den røde adresseboken (BOK)

Sofia Lundberg

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
En gripende relasjonsroman som spenner over et helt liv og tar leseren med på en reise til svunne tiders Paris, New York og Stockholm. Doris (98) bor alene i en leilighet i Stockholm, og hennes eneste kontakt med omverdenen, bortsett fra hjemmehjelpen, er grandniesen Jenny som bor i USA. Doris har hatt den samme adresseboken siden 1928. Her står navnene på alle menneskene hun har møtt opp gjennom livet. De fleste av navnene er strøket over, personene er døde, men en dag begynner hun å skrive ned minnene sine til Jenny. Det blir en fascinerende fortelling om vennskap og eventyr, glede og sorg - og om den store kjærligheten man aldri glemmer.
Anmeldelser
«Minner, kjærlighet og venner i en fantastisk roman ... en fascinerende reise i tid og rom.» "Sofia Lundberg har skrevet en av de såreste og tristeste romanene jeg har lest de senere år. Språket hennes er elegant, og handlingen appellerer til både følelser og intellekt." «Skrevet med kjærlighet, fortalt med glede. Veldig lett å like.» Fredrik Backman «Den røde adresseboken er en gripende historie som med stor intensitet skildrer livserfaringene til et eldre menneske.» «Den røde adresseboken er et kjærlighetsbrev til hjertet vårt. Fortellingen er fylt med ømhet og medfølelse, og Sofia Lundberg har skapt mer enn en roman: Hun har åpnet et vindu inn til sjelen.» Alyson Richman, forfatter av Hele livet på en dag og Timer av fløyel «I en lesers liv er det noen bøker som vil følge en for alltid, og for meg er Den røde adresseboken en sånn bok. Du kommer til å hygge deg med den, og den vil minne deg på de øyeblikkene du virkelig følte at du levde. Romanen hyller også visdommen til kvinner som har levd lenger enn de fleste av oss.» Nina George, forfatter av Det litterære apotek «Den røde adresseboken er en romantisk og fantastisk roman.» Lucy Dillon, forfatter av 100 umistelige ting og Ensomme hjerter og hjemløse hunder «Sofia Lundberg har skrevet en fantastisk roman. Historien om Doris er fortalt med kjærlighet, og den er full av varme og innlevelse.» Jan-Philipp Sendker, forfatter av Kunsten å høre hjerteslag «Livshistorien til Doris er uimotståelig, og det er hennes sterke personlighet og visdom som er drivkraften. Fredrik Backman-fansen vil like denne.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Sofia Lundberg
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202573225
Antall sider 330 Dimensjoner 14,5cm x 21,4cm x 2,8cm
Vekt 428 gram Oversetter Kari Engen
Originalspråk Svensk Originaltittel Den röda adressboken
Emner og form Moderne litteratur, Paris, New York City, Stockholm, Eldre, Romaner, New York, Skjønnlitteratur, Moderne litteratur