Den siste magiker 2 - Belz og Ebub (BOK)

Den siste magiker 2 - Belz og Ebub (BOK)

Sigbjørn Mostue

Slippes 05/03
169,00 16900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
På et tilsynelatende kjedelig som Kløfta, skjer det spennende ting. Simen ble tilbudt opplæring i magiens fantastiske verden etter at han ved en tilfeldighet kommer over verdens siste gjenlevende magiker. En verdenshemmelighet som overgår enhver fantasi. Det er kunnskap som holder på å dø ut, og dessuten finnes onde krefter finnes der ute. Derfor haster det for Magikeren Gregers å lære opp Simen. Simen blir magikerens læregutt. Men fienden får tilslutt has på Magikeren og Simen er alene. Den siste magiker del 2: Belz og Ebub, fortsetter der den spennende og nervepirrende begynnelsen slapp. Den skumle Ebub har sluppet ut av fangekjelleren i Gnosishulen, og han har fått selskap av katta Belz. I sin fortvilelse over Gregers død, blir Simen et lett bytte. Belz og Ebub vil bruke ham til et helt spesielt formål. Sigbjørn Mostue har tidligere skrevet den prisbelønte trilogien Alvetegnet, som er blitt en moderne klassiker.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Sigbjørn Mostue
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202555801
Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 2,1cm Nivå 9-12 år
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Magi, Romaner, Fantasy, Skjønnlitteratur