Den siste magiker - 3 (BOK)

Sigbjørn Mostue

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Katten Belz er fanget i Gnosishulen, mens Ebub fremdeles er på frifot. Sfæren til Gregers er forsvunnet, og nå opplever Simen og Benedicte at Gnosishulen blir overvåket av Nimrod, magikerjegerne. Det handler bare om tid før Nimrod finner den hemmelige inngangen til hula. Skjer det, er alt tapt! Men det finnes en magi som ligger bevart i "The most magical place on earth": Disney World i Florida. På et eller annet vis må Simen og Benedicte klare å komme seg dit. Ebub lurer i kulissene, og snart fanges Benedicte av Nimrod og føres til deres hovedkvarter i London. Simen innser at han står foran sitt livs største og farligste oppdrag. Og er egentlig magi verdt å risikere livet for? Siste bok i trilogien om magikerlærlingen Simen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Sigbjørn Mostue
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202555818
Antall sider 312 Dimensjoner 13,3cm x 20,7cm x 2,5cm
Vekt 328 gram Nivå 9-12 år
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Magi, Romaner, Fantasy, Skjønnlitteratur