Den søte diabetesboka (BOK)

Gunn-Karin Sakariassen, Hege Hasler Barhaughøgda

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Den søte diabetesboka er fylt av de lekreste godsaker: småretter, kaker, boller, desserter, godterier, konfekt og drikker. Boka inneholder en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og påske. Og selvsagt en mengde gode råd og lure triks! Boka er en revidert og oppdatert utgave av Søtt og sukkerfritt, som utkom første gang i 2020. Alle oppskriftene er: - blodsukkervennlige - mage- og tarmvennlige - glutenfri Her er noe av alt det deilige du kan lage: kosevafler, kanelsnurrer, smuldrepai med fersken og pekannøtter, gelekake, multeparfait med nøttekrokan, havrepai med kokosfløte og rips, pepperkaker, hjemmelaget marsipan, påskescones med sitronkrem, sjokoladekjeks, lakriskarameller, stripete pikekyss med vanilje, julesmoothie og kaffe med krydder. Bedre enn dette blir det ikke! Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier og driver Vektklinikken i Oslo. Gunn-Karin Sakariassen ernæringsterapeut med videreutdanning i funksjonell medisin. Begge jobber som kostrådgivere, forfattere og kursholdere. De har også skrevet Diabetesboka og Den praktiske diabetesboka, som til sammen har et opplag på over 22 000 eksemplarer.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Gunn-Karin Sakariassen, Hege Hasler Barhaughøgda
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202752552
Antall sider 166 Dimensjoner 17,5cm x 24,8cm x 1,6cm
Vekt 616 gram Andre medvirkende Tove K. Breistein
Emner og form Matretter: desserter, Desserter, Bakverk, Diabetes, Glutenfri kost, Kokebøker, Faglitteratur