|
00
Veil. pris 399,00
349
Klikk og hent i butikk
Betal når du henter varen.

Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 0,-
Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Lær om alle muligheter, tips og triks for matlaging i din airfryer, og få tilgang til en ny verden av herlige frokoster, middager og velfortjente festmåltider.
En airfryer kan lage mer enn sunnere pommes frites. Den kan praktisk talt lage alt du måtte ha lyst på! Og det beste er at den lager maten raskere enn i en varmluftsovn, den blir mer smakfull og minst like sunn som mat du tilbereder på andre måter. I tillegg gjør den sirkulerende varmluften i airfryeren at maten blir sprø, samtidig som den forblir saftig og god.
Her får du over 100 godt utprøvde oppskrifter, fra saftig bakt havregrøt til perfekt helstekt kylling. Eller hva med å servere nybakte bagels og sprø arme riddere på en lat lørdagsmorgen? Velkommen til bords!
Produktfakta
Språk |
![]() |
Innbinding | Innbundet |
Utgitt | 2022 | Forfatter | Trude Eide Straume |
Forlag |
Frisk |
ISBN | 9788284370460 |
Antall sider | 223 | Dimensjoner | 21,7cm x 25,8cm x 2,5cm |
Vekt | 1033 gram | Andre medvirkende | Harald Hjellum, Trude Eide Straume |
Emner og form | Generell matlaging og oppskrifter, Luftfrityrkoking, Kokebøker, Faglitteratur |