Den store kjøttkokeboka (BOK)

Andreas Viestad

199,00 19900 Veil. pris 449,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: - Spis ansvarlig, spis hele dyret. Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland. Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år!

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2015 Forfatter Andreas Viestad
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202487256
Antall sider 355 Dimensjoner 20,5cm x 25,7cm x 3,3cm
Vekt 1334 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Mette Randem Emner og form Matlaging med kjøtt og vilt, Kjøttretter, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

"Viestad kan å skrive, og denne boka er lekkert utformet. Mette Randem har tatt bilder som er både varme og delikate. Boka inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter, og Viestad legger vekt på å bruke hele dyret (...) Boka er en flott hyllest til kjøttet som råvare og en helhetlig tanke om utnyttelse av gode råvarer." Oppland Arbeiderblad Pluss "Den store kjøttkokeboka er et veldig godt oppslagsverk i klassisk håndtering av dyreskrotten og dens forskjellige deler. (...) oppskrifter (...) i en lettfattelig og inspirerende stil. (...) Dette er en bok som godt kan ligge under juletreet (...)" Henrik J. Henriksen, A-magasinet