Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Den synske (BOK)

Belinda Bauer

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Fem små fotavtrykk i sementen er det eneste beviset på at Daniel Buck har eksistert Annas fire år gamle sønn er forsvunnet. I ren desperasjon oppsøker hun en synsk mann. Men er han den han utgir seg for å være? Har han virkelig synske evner, eller er han en svindler? Politietterforsker Marvel er fullstendig overbevist om det siste. Men gjennom Anna dras han inn i en verden hvor sannheten virker usannsynlig, og der det uvirkelige kan være sant. Er det galskapen som endelig har tatt henne, eller er den nøkkelen til selve mysteriet? Belinda Bauer er kritikernes favoritt og vinneren av den presisjetunge Gold Dagger-prisen. Den synske er ifølge pressen hennes beste bok hittil.
Anmeldelser
"Bauer skriver sylskarpe, humoristiske dialoger og er generelt en mester i underfortelling, samtidig som plottet denne gangen sitter som spikret, inkludert en freidig slutt." "Forfatteren beskriver den gråe hverdagen, slitne omgivelser så detaljert og realistisk at det setter seg inn i margen. Personer er presentert på en naturlig og troverdig måte, sterke og tøffe karakterer. Spenningen ligger skjult og lar vente på seg. Men det gjør absolutt ikke noe, da man merker den underliggende faren og det grusomme som kommer. Stilsikker, fengende og glimrende krimroman skrevet på en særegen måte." "Liker du den mørke, fengslende måten Bauer skriver på kan du glede det til Den synske, som er helt på høyde med det hun har skrevet før.""Anbefales!" «En intrikat, tidvis rørende historie - Bauers evne til å komme under huden på karakterene sine mangler sidestykke.» «En av de mest særpregede krimforfatterne ... Bauer ligger flere hestehoder foran de fleste av konkurrentene.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Belinda Bauer
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202564025
Antall sider 301 Dimensjoner 12,9cm x 20,7cm x 2,2cm
Vekt 299 gram Oversetter Tor Edvin Dahl
Originalspråk Engelsk Originaltittel The shut eye
Emner og form Kriminal: politi, Skjønnlitteratur som er oversatt, Storbritannia, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i