Den underjordiske jernbanen (LYDBOK)

Colson Whitehead

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Årets litterære sensasjon - historien om slavejenta Cora setter seg i beinmargen. Vinner av Pulitzer-prisen 2017. Sekstenårige Cora er slave på en bomullsplantasje i Georgia i USA. Hun lever i daglig angst for fornedrelse og brutal avstraffelse, men også med myten om sin mor, Mabel, som klarte å flykte. Cora og vennen Caesar bestemmer seg for å forsøke det samme vågestykket, og de legger ut på en livsfarlig reise - med den fanatiske slavefangeren Ridgeway i hælene. Den myteomspunne underjordiske jernbanen tar rømlingene nordover fra stat til stat, til nye verdener og nytt håp, men drømmen om frihet møter sterk motstand selv der det tilsynelatende er trygt å være. Samtidig som Ridgeway og hans blodhunder stadig puster Cora i nakken. Colson Whiteheads mesterverk er både en dirrende spennende skjebnefortelling og en banebrytende litterær prestasjon i sin beskrivelse av den mest brutale perioden i amerikansk historie. Rystende og gripende lesning.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding CD
Utgitt 2017 Forfatter Colson Whitehead
Forlag
Lydbokforl.
ISBN 9788242173911
Dimensjoner 14,1cm x 13,6cm x 2,4cm Vekt 209 gram
Oversetter Knut Johansen Originalspråk Engelsk
Originaltittel The underground railroad Litterære priser Pulitzer-prisen, fiction, 2017
Leverandør Forlagsentralen ANS Andre medvirkende Fanny Vaager
Emner og form Historiske romaner, Slaveri og avskaffelse av slaveri, Georgia (stat i USA), Slaveri, Romaner, Lydbøker, Historisk litteratur, 1800-tallet, Georgia, USA, Skjønnlitteratur