Den usynlige broen (BOK)

Julie Orringer

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En uforglemmelig historie om tre brødre, og en stor kjærlighetsroman fra andre verdenskrig med Budapest og Paris som bakteppe. Paris, 1937: Andras Lévi, en ung, jødisk arkitektstudent, ankommer fra Budapest med et stipend, en enkel koffert og et mystisk brev han har lovet å levere til en C. Morgenstern. Men da han innleder et forhold til brevets adressat - den vakre enken og ballettdanserinnen Klara - blir han samtidig innviet i en mørk hemmelighet som skal komme til å forandre livene deres for alltid. Mens Europa beveger seg stadig nærmere den uunngåelige krigen, blir det stadig vanskeligere å være utlending - og jøde - i Paris. Snart lukkes alle dører for Andras og vennene hans, og de tvinges tilbake til et Ungarn som er i ferd med å bli dratt inn i krigen. Den usynlige broen tar deg fra den ungarske landsbyen Konyár til de storslåtte operahusene i Budapest og Paris, og fra den bitende kulden på Andras' loftsrom til den varme lidenskapen hos Klara i rue de Sévigné. Den forteller historien om kjærlighet satt på prøve, og om en families kamp mot tilintetgjørelse.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Julie Orringer
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205505278
Antall sider 714 Dimensjoner 13,4cm x 20,6cm x 4,2cm
Vekt 562 gram Oversetter Kari Risvik, Kjell Risvik
Originalspråk Engelsk Originaltittel The invisible bridge
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Paris, Ungarn, Jøder, Kjærlighet, Familie, Andre verdenskrig, Romaner, 1918-1939, 1939-1945, Skjønnlitteratur