Den uvillige (BOK)

John Hart

384,00 38400 Veil. pris 439,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Gibbys eldre brødre har tjenestegjort i Vietnam. En døde der. Den andre kom tilbake misforstått og hard, nå nylig løslatt etter tre år i fengsel. Jason vil ikke snakke om krigen eller om tiden bak murene, men han vil gjerne ha et forhold til Gibby, den yngre broren han ikke har kjent på årevis. Fast bestemt på å få den forbindelsen lokker han Gibby til en dag ved sjøen: lange timer med solskinn og whisky og eldre kvinner. Men dagen utvikler seg katastrofalt, og Jason havner igjen i politiets søkelys. Gibby er fast bestemt på å bevise at Jason er uskyldig, og dykker dypt inn i brorens skjulte liv, en mørk verden av heroin, våpen og ulovlige motorsykkelgjenger. Det han oppdager der er en sannhet mer dyster enn han kunne ha forestilt seg.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter John Hart
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202703943
Antall sider 459 Dimensjoner 13,7cm x 21,2cm x 3,4cm
Vekt 478 gram Oversetter Christian Rugstad
Originalspråk Engelsk Originaltittel The unwilling
Emner og form Krim og mysterier, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sørstatene, Romaner, Krim, Sørøstlige stater, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i