Der fem veier møtes (BOK)

Mario Vargas Llosa

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Nobelprisvinner i litteratur, Mario Vargas Llosa, balanserer knivskarp samfunnskritikk med et erotisk tilsnitt slik få andre kan. Der fem veier møtes er en mørk, sensuell politisk roman som utspiller seg i området Sinco Esquinas i Lima på 90-tallet, den gang Peru ble styrt av den kontroversielle presidenten Alberto Fujimori. Sentralt i boken står Ronaldo Garro, ansvarlig redaktør for sladremagasinet Destapes. Sensasjonsjournalistikk og karakterdrap er ikke bare hans levebrød, men også et mektig middel som han bruker for alt det er verdt. Og han har nok av stoff å skrive om. For innbyggerne i Lima bruker erotiske eventyr som en måte å unnslippe den dystre hverdagen på, med fare for uforvarende å havne på forsiden av sladderpressen. Men når Garro trykker noen svært delikate bilder av en mektig gruveeier, blir situasjonen plutselig farlig. Mario Vargas Llosa er kjent for en særegen evne til å balansere knivskarp samfunnskritikk med et erotisk tilsnitt. I 2010 mottok han Nobelprisen i litteratur for sin «kartlegging av maktens strukturer og knivskarpe bilder av individets motstand, opprør og nederlag», og Der fem veier møtes trer elegant inn i rekken av hans samfunnskritiske verker.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Mario Vargas Llosa
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205497580
Antall sider 277 Dimensjoner 13,9cm x 21,4cm x 2,6cm
Vekt 419 gram Oversetter Christian Rugstad
Originalspråk Spansk Originaltittel Cinco esquinas
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Peru, Massemedier, Romaner, Erotikk, 1990-1999, Skjønnlitteratur