Der valmuene vokser (BOK)

Kristin Harmel

Slippes 28/03
179,00 17900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Når amerikanske Ruby kommer til Paris i 1939 sammen med sin franske ektemann, ser hun for seg at de skal spasere arm i arm langs de store bulevardene. Men krigen lurer i horisonten, og snart inntar nazistene Frankrike. Charlotte er elleve år når tyskerne kommer til den franske hovedstaden. Etter at jødene har fått ordre om å gå med den gule stjernen, kan ikke Charlotte forestille seg at det kan bli verre, men så begynner massedeportasjonene. Thomas går inn i British Royal Air Force for å forsvare landet sitt, men da moren dør i et tysk bombeangrep, begynner han å lure på om han kan gjøre noen forskjell. Men når han havner i Paris, oppdager han en ny grunn til å slåss. Når skjebnen bringer dem sammen, må Ruby, Charlotte og Thomas finne mot til å trosse nazistene - og åpne sine egne hjerter - samtidig som de kjemper for å overleve.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Kristin Harmel
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202622213
Oversetter Benedicta Windt-Val Originalspråk Engelsk
Originaltittel The room on Rue Amelier Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Paris, Andre verdenskrig, Familie, Kjærlighet, Romaner, 1939-1945, Skjønnlitteratur