Det andre barnet - roman (BOK)

Line Nyborg

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Alenemoren Agnes ber til Gud om en mann, og velger å flytte sammen med en enslig far i sønnens barnehage, som blunker så fint til henne, og som eier et hvitt hus på landet i Vestfold. Hvorfor er det så mange kvinner som tar dårlige valg? Hva skal til for å stole på seg selv og velge bevisst? Og har man lov til å sette grenser for et barn man ikke elsker? En svært engasjerende og aktuell roman.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Line Nyborg
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202561871
Antall sider 206 Dimensjoner 14cm x 21,2cm x 2cm
Vekt 342 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Oslo, Vestfold, Stebarn, Ekteskap og parforhold, Romaner, Andebu, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"LINE NYBORGS styrke er innlevelsen i sin sentralskikkelses indre liv, følelser og tanker. Knappe, impresjonistiske formuleringer skaper stemning og nærhet." Finn Stenstad, Tønsbergs Blad Line Nyborg har skrive ein sterk roman om å kjenna seg utilstrekkeleg i kvardagssituasjonen. (...) Det andre barnet er ein god roman som det må ha vore vondt å skriva, for Line Nyborg er konsekvent og kompromisslaus, og går ikkje utanom det vanskelege. Boka har dessutan mange bipersonar som ho får fullt liv i med eit par setningar, det er godt gjort og vitnar om eit uvanleg talent. Odd W. Surén, Dag og Tid For Agnes går hennes hverdag og dramaet i nabolaget etter hvert sammen i et stilledirrende drama fra virkeligheten. Underteksten handler om mangel på tilhørighet, om å gjøre feil valg, og ikke følge magefølelse og intuisjon. Line Nyborg har igjen skrevet et godt kvinneportrett der hun fortsetter å gi en litterær stemme til de stemmeløse. Anne Schäffer, Tara