Det jærske kjøkken (BOK)

Heine Grov, Målfrid Snørteland

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Boka presenterer oppskrifter frå den mattrenden som har fått namnet "det jærske kjøkken", basert på bruk av lokalproduserte råvarer i ein miks av nye impulsar og lokal mattradisjon. Oppskriftene spenner frå betasuppe til tapas, og det er heile tida lagt vekt på reine smakar, god utnytting av ressursane og at matlaging ikkje skal vera vanskeleg. Boka er samtidig ein kulinarisk hyllest til Jæren, landskapet, mattradisjonane og dei lokale råvareprodusentane. Med register.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2005 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Heine Grov, Målfrid Snørteland Forlag
Samlaget
ISBN 9788252165531 Antall sider 159
Dimensjoner 21,6cm x 27cm x 1,8cm Vekt 831 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Siv Sivertsen
Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken, Rogaland, Kulturhistorie, Kokebøker, Faglitteratur