Det litterære apotek (BOK)

Nina George

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Jean Perdu er en bokhandler av det helt spesielle slaget. Han vet nøyaktig hva slags bok som skal til for å kurere oss som lider av diverse sjelekvaler, og derfor kaller han bokbåten sin ved Seinen for Det litterære apotek. Det er bare én person han ikke klarer å kurere: seg selv. Jean Perdu sørger fortsatt over sin tapte kjærlighet, den vakre Manon fra Provence, som forlot ham for 21 år siden. Hun etterlot seg bare et brev, et brev Perdu aldri har fått seg til å åpne. Ikke før nå, denne sommeren da alt kommer til å forandre seg. Endelig tør bokhandleren å kaste loss, og han legger ut på en reise oppover kanalene, mot hjertet av Provence. Med seg på reisen har han en ung og frustrert bestselgerforfatter som ikke greier å komme i gang med bok nummer to, samt to katter ved navn Kafka og Lindgren. Det blir en uforglemmelig reise både for vår venn Jean Perdu og for leseren. «Denne boken har en helt utrolig sjarm.» Christine Westermann, WDR FrauTV «En svært imponerende roman. Nina Georges unike skrivestil fascinerer meg.» Magasinet Petra «En vidunderlig bok om kjærlighet og håp.» TV Movie Det litterære apotek er solgt til 25 land.
Anmeldelser
«Dette er en slik bok som får deg til å tenke på hvem du skal gi den i gave til før du er ferdig med å lese den, fordi den gjør deg lykkelig og bør være del av ethvert velassortert apotek.» «En vidunderlig bok om kjærlighet og håp.» «En svært imponerende roman. Nina Georges unike skrivestil fascinerer meg.» «Denne boken har en helt utrolig sjarm.» «Den har en lun humor og morsomme karakterer, og her er det også mye å hente for de frankofile.» «En virkelig perle for bokelskere.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2015 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Nina George Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202443863 Antall sider 334
Dimensjoner 14cm x 21,2cm x 2,6cm Vekt 431 gram
Oversetter Benedicta Windt-Val Originalspråk Tysk
Originaltittel Das Lavendelzimmer Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Frankrike, Bokhandel, Kjærlighet, Litteratur, Romaner, Skjønnlitteratur