Inngår i kampanje

Det muliges kunst - 50 år med Beitostølen helsesportsenter (BOK)

Jon Gangdal

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Mange av oss bruker krefter på å forsøke å bli som andre, i stedet for å kjempe for å bli den beste utgaven av oss selv. Denne boken forteller hvordan vi kan få et verdig og naturlig liv - uansett hvem vi er. Det handler om å ta utgangspunkt i hvilke muligheter vi har, ikke i hva vi måtte ha av svakheter og begrensninger. På Beitostølen Helsesportsenter har de jobbet etter dette prinsippet siden Erling Stordahl startet senteret for 50 år siden. Det har hjulpet tusenvis av mennesker til et nytt syn på livet. I boken får du møte noen av dem og høre hvordan Stordals personlige reise dannet grunnlaget for en livsfilosofi som er gyldig for alle som synes livet kan være krevende iblant. Kong Harald har skrevet forordet i boken.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Jon Gangdal
Forlag
Kagge
ISBN 9788248923961
Antall sider 330 Dimensjoner 16,5cm x 23,2cm x 3cm
Vekt 754 gram Omtalt person Beitostølen helsesportsenter
Emner og form Rehabilitering, Friluftsaktiviteter, Håndtere funksjonshemning, Oppland, Funksjonshemmede, Friluftsliv, Øystre Slidre, Faglitteratur