Det norske dessertbordet - herligheter til hverdag og høytid (BOK)

Hege Norman-Stormbringer

297,00 29700 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 5-15 dager
Det norske dessertbordet byr på gode tradisjonelle oppskrifter og fantastiske bilder. Dette er dessertenes Norge rundt.Mens runde kaker ofte hører festen til, hadde desserten en fast plass på norske middagsbord før i tiden. Den drøyde maten og avrundet måltidet med en søt smak.I dag serverer vi som oftest desserten til høytider og på søndager - og da gjerne desserter fra det store utland. Men visste du at rosenpudding fra Tromsø lages etter nesten samme oppskrift som italiensk panna cotta? Og at det bare er hårfine forskjeller mellom karamellpudding og crème brûlée? Eller at Dronning Mauds dessert kan minne veldig om Tiramisu?Mange av dessertene kan også fint brukes til hverdags.I denne boken har vi samlet de gode gamle, men også noen nye herligheter fra det norske dessertbordet.Vel bekomme!

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2016 Forfatter Hege Norman-Stormbringer
Forlag
Vigmostad Bjørke
ISBN 9788251687157
Antall sider 151 Dimensjoner 20,6cm x 26,3cm x 2cm
Vekt 806 gram Leverandør Vigmostad og Bjørke
Illustratør Anna-Ma Olsson Emner og form Matretter: desserter, Nasjonale og regionale kjøkken, Norge, Desserter, Kokebøker, Faglitteratur