Det siste stykket hjem - kriminalroman (BOK)

Ørjan N. Karlsson

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Det siste stykket hjem - alle har en mørk side. En mann reiser rundt i Skandinavia i bobil, og i sporene hans forsvinner unge kvinner. I Bodø ligger 19 år gamle Iselin Hanssen i hardtrening for å oppfylle drømmen om å komme inn på Politihøgskolen. Hun vender aldri tilbake etter en lang løpetur opp Keiservarden. Den erfarne politietterforskeren Jakob Weber får denne tragiske forsvinningssaken på bordet, og løsningen virker opplagt da søkelyset faller på Iselins kjæreste Casper, sønnen til en av Bodøs rikeste forretningsmenn. Blant vennene er han kjent for å være sjalu. Så forsvinner nok en ung kvinne under lignende omstendigheter, denne gang på øya Røst ytterst i havgapet. Bodø-politiets etterforskerteam står nå overfor en sak av stadig større dimensjoner, der også Jakobs forkjærlighet for Skandinavias uløste drapssaker vil spille en avgjørende rolle. Det siste stykket hjem er den første i en serie kriminalromaner med Jakob Weber i hovedrollen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
... godt gjennomført, stemningsfull og spennende krim. Karlsson har et effektivt språk, som passer både krim og thrillersjangeren veldig godt, og her er mye lun humor og gode natur og personbeskrivelser, noe som trenges som en motvekt til alt det grusomme. Det er et godt driv gjennom hele fortellingen, og det var vanskelig å ta en pause underveis. Kan ikke noen være så snill å lage tv-serie av dette? For kombinasjonen av spektakulær natur og bestialske mord blir ikke bedre enn dette... Som i spenningsbøkene «Rød stjerne» fra 2021, «Blå storm» fra 2020 og « Hvit armada» fra 2019 flyter språk og dialog også knirkefritt i denne krimromanen. DET SISTE STYKKET HJEM viser at Ørjan N. Karlsson behersker fleire sjangrer på ein imponerende måte. Boka innehar strålende karakterer, godt plott, flytende språk og majestetiske miljøskildringer fra Nord-Norge. Rydd plass i kalenderen og la deg forføres av universet til forfattar. Lovende start på nye politiserie fra Bodø [...] Det hele er rammet inn i særdeles naturskjønne omgivelser som får meg til å tenke på TV-serien SHETLAND ... Ørjan N. Karlsson har jeg hørt og lest mye om. Endelig har jeg fått lest han også og du verden som det frister til gjentakelse og fortsettelse. [...] 'Det siste stykket hjem' er typen krim som er svært vanskelig å legge fra seg.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Ørjan N. Karlsson
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205566798
Antall sider 324 Dimensjoner 13,9cm x 21,3cm x 2,9cm
Vekt 363 gram Emner og form Kriminal: politi, Bodø, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i