Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Død eller iskrem? (BOK)

Gareth P. Jones

130,00 13000 Veil. pris 169,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Larkin Mills er en merkelig liten by, fylt til randen av absurde mysterier, dødelige hemmeligheter, og sist, men ikke minst: En helt fortryllende og makaber iskrembar med fristelser som Vaniljehevn og Sjokoladeulykke. Men noe er råttent i hjertet av Larkin Mills. Hvor lenge kan sannheten holdes skjult? Og hva skjer med de som oppdager den mørkeste, merkeligste hemmeligheten av dem alle? En ny morsom, morbid og deilig ondskapsfull bok fra Gareth P. Jones! Gareth P. Jones er kjent for å skrive fantasifulle mysterier. I "Død eller iskrem?" får vi et puslespill av historier som hopper fram og tilbake i tid og rom, før vi innser at vi har havnet midt i kampen mellom det gode og det onde.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2020 Forfatter Gareth P. Jones
Forlag
Mangschou
ISBN 9788282382106
Antall sider 256 Dimensjoner 13,8cm x 19,7cm x 1,9cm
Vekt 260 gram Nivå 9-12 år
Oversetter Jørn Roeim Originalspråk Engelsk
Originaltittel Death or ice cream? Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: grøssere og spøkelseshistorier, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: humor, Døden, Romaner, Humor, Spenning, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Ideell for lesere som har fått smaken på Roald Dahl." - Booklist Online