Døden på Oslo S (BOK)

Ingvar Ambjørnsen

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
"Klokka var halv ti. Vi gikk nedover mot sentrum igjen. Det var ikke nødvendig for oss å avtale noe som helst nå. Proffen visste hva jeg ville. og jeg visste hva Proffen ville. Vi ville finne Lena. Vi måtte finne Lena. Om det så skulle ta oss hele natta, så måtte vi spore henne opp." Kompisene Pelle og Proffen fra Torshov har lite å stille opp med når de møter det farlige og kyniske undergrunnsmiljøet venninna Lena er en del av. Men de kan ikke feige ut, Lena må reddes ut av klørne på kjipe voksne som ødelegger for henne. Kompisene fra Torshov er nødt til å handle, selvom det er livsfarlig. Den legendariske spenningsserien om kompisene Pelle og Proffen som stadig ramler bort i vanskelige og evigaktuelle situasjoner, er nå relansert for nye lesere.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Ingvar Ambjørnsen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202585013
Antall sider 146 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 1,4cm
Vekt 165 gram Nivå 12-16 år
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: krim og mysterier, Barn og ungdom: personlige og sosiale spørsmål: narkotika og avhengighet, Oslo, Prostitusjon, Rusmisbruk, Romaner, Spenning, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende