Dødens time (BOK)

Wilbur Smith

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Storslagne landskaper, intense naturopplevelser, mektig dyreliv og samvær med en far hun dårlig kjenner - det er Claudia Monterros forventninger til safari i Afrika. Ekspedisjonens leder er Sean Courtney, som Claudia straks fatter dyp mistro til. Hans opptreden og oppfatninger strir mot alt hun som idealistisk student i USA har forfektet. Stikk i strid med alle velmente råd trenger den lille ekspedisjonen inn over grensen til Mocambique, som er et land i kaos og borgerkrig. Sean har venner der - og enda flere bitre fiender. Jakten på eventyr og fotomotiver blir brått forandret til flukt, forfølgelse og blodig alvor. Claudia og Sean kommer til å kjempe sammen for livet og kjærligheten.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
"Historiefortelling på sitt beste." "(...) mesterlig skrevet, og omslutter leseren til siste side." «De siste kapitlene går unna, fulle av action (...) en underholdende roman fra en talentfull og intelligent forteller.» "Alle jaktens ingredienser, fra den erotiske dramatikken i å jage storvilt i dets eget element, til den fantastiske medfølelse noen afrikanere har utviklet for dyr og villmark." "Full av spenning ... Hvis eventyrlige action-thrillere er din greie, bør du gi den siste til Wilbur Smith en sjanse."
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2022 Forfatter Wilbur Smith
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202643591
Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 3cm Vekt 406 gram
Originalspråk Engelsk Originaltittel A time to die
Emner og form Slektsromaner, Krim og mysterier, Historisk spenningslitteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Zimbabwe, Mosambik, Romaner, Spenning, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i