Dødsryddig! - ingen sørgelig prosess (BOK)

Margareta Magnusson

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
KUNSTEN Å TA KONTROLL OVER TINGENE FØR TINGENE TAR KONTROLL OVER DEG For Margareta Magnusson som selv sier hun er et sted mellom 80 og 100 år, er det blitt en livsstil å holde orden. Hun tar kontroll over tingene, i stedet for å la tingene kontrollere henne. Til glede for seg selv og familien sin, den dagen hun går bort. Dødsrydding er et svensk fenomen som handler om å sortere, rense og kategorisere sine eiendeler. Enten det handler om å sortere arvestykker fra alminnelig skrot, flytte til en mindre bolig, eller lage et system som gjør at du alltid finner nøklene, gjør dødsrydding det mulig å leve resten av livet så behagelig og fritt for stress som mulig. Uansett hvor gammel du er, vil dødsrydding hjelpe deg til å skape et ryddigere liv, fokusere på det som er viktig og reflektere over egen dødelighet. Margareta Magnusson har hjulpet seg selv og mange andre til å få det dødsryddig rundt seg. Oppskriften hennes er like radikal som den er inspirerende og sjarmerende, og vil lede deg eller noen du kjenner inn i en rørende og overraskende prosess som viser deg hvordan du kan feire og reflektere over alle de små gledene som utgjør et liv - når de faktisk skjer. Dødsrydding er på ingen måte en sørgelig prosess. Det handler om å alltid rydde opp og organisere tingene rundt seg, det er en livsstil som sier ja til selve livet, sier forfatteren. Denne boken viser deg hvordan. RYDDINGEN BLIR EN MÅTE FOR OSS Å OPPSUMMERE SELVE LIVET! INTERNASJONAL SUKSESS - SOLGT TIL OVER 20 LAND!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Margareta Magnusson
Forlag
Pantagruel
ISBN 9788279009184
Antall sider 214 Dimensjoner 14,2cm x 19cm x 2cm
Vekt 276 gram Oversetter Sigrid Hesjevoll
Originalspråk Svensk Originaltittel Döstädning : ingen sorglig historia
Emner og form Husholdningstips, Livsstil, hobby og fritid, Hjem og vedlikehold av hus, Rydding, Faglitteratur

Anmeldelser

«Full av positive og praktiske forslag. Denne lille boken kan forandre livet ditt.» JULIET STEVENSON «For de som planlegger å bli kvitt rotet, behandler .Dødsryddig. temaet med sjarme og humor . Margareta Magnusson blander praktiske råd med minner og livsvisdom.» GOOD HOUSEKEEPING «En åpenhjertig og ærlig bok om å være dødelig, og om vårt kompliserte forhold til å samle på ting.» SCOTSMAN

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende