Dolket (BOK)

Wilbur Smith

Slippes 03/10
199,00 19900
star icon Forhåndsbestilling Kommer for salg 03/10
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Courtney-familiens blod har alltid banket heftig i deres årer. Like heftig som lidenskapen og fanatismen i det krigsherjede Sør-Afrika. Når en av deres egne henfaller til den verste form for ondskap, blir båndene dem imellom virkelig satt på prøve. Isabella Courtney er datteren av Sør-Afrikas ambassadør til England. Hun er dypt forelsket i Ramón de Santiago y Machado. Han er en av verdens mest hensynsløse terrorister. Hun føder i hemmelighet hans barn. Ramón kidnapper gutten og vil overtale Isabella til å forråde Sør-Afrika og sin egen familie. Men Ramón kjenner ikke den eksplosive Courtney-familiens styrke og hvordan de vet å slå tilbake så lenge de holder sammen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
"Action er Wilbur Smiths spesialgren, og han er mesteren." "Vi blir fanget inn av et bredt historisk sveip, intet mindre enn destabiliseringen av et helt kontinent ... et hett og dampende område hvor spenningen aldri er lenger enn en side unna."
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2022 Forfatter Wilbur Smith
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202643607
Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 2,9cm Oversetter Henning Kolstad
Originalspråk Engelsk Originaltittel Golden fox
Emner og form Slektsromaner, Krim og mysterier, Historisk spenningslitteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sør-Afrika, Romaner, Spenning, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i