Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Doppler - roman (BOK)

Erlend Loe

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Doppler av Erlend Loe er en ellevill, absurd og morsom roman med både alvorlige undertoner og kritikk av det moderne forbrukersamfunnet. Doppler er en vellykket mann av sin tid. Familiefar med to barn og god jobb. En dag faller han av sykkelen på en tur i marka. Halvt svimeslått registrerer han en ro han ikke har kjent på lenge. Han slipper de trivielle tankene om nytt bad og valget om armatur og fliser. Borte er også den evinnelige surringen av barnesangene fra sønnens tallrike videoer, mens erkjennelsen om farens død blir tydeligere. Hendelsen får ham til å velge å flytte ut i marka. Han bosetter seg i telt, slakter en elg og får kalven som venn og adoptivsønn. Han prøver å leve som jeger og sanker, men må erkjenne at når det gjelder behovet for skummet melk, må han ta steget videre til bytteøkonomi. Dette er er første av tre romaner om Doppler. De neste er Volvo Lastvagnar og Slutten på verden slik vi kjenner den.
Anmeldelser
"Med «Doppler» trekker Erlend Loe tråder til tidligere voksen- og barne-bøker. Boka er en Loe-roman av beste merke......" "Med «Doppler» tar Erlend Loe enda et skritt inn i det fullkomment absurde. Resultatet er surrealistisk samtidskritikk av høy klasse. Loes beste bok siden «Naiv. Super»." "Med «Doppler» gjør Erlend Loe seg til landets mest skremmende forfatter". "«Doppler» inneholder en viss kritikk av vår tids prestisjefokus og ærgjerrighet, men den handler først og fremst om en personlig krise. En del absurde innslag gjør den ganske morsom, og den fomlete måten Doppler forteller om sine problemer på, gir boka et humoristisk og underfundig preg." "Erlends Loes mange fans blir neppe skuffet." "Medrivende, urovekkende og sansenær prosa; romanen er en ny kunstnerisk seier for forfatteren." "Årets latterbombe" "Loe på sitt beste." ... "Jeg har ikke vært veldig Loe-fan før, men med Doppler har han vunnet meg. Han skriver i et kortfattet, tilsynelatende enkelt norsk."
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Erlend Loe
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202558079
Antall sider 145 Dimensjoner 13,2cm x 20,5cm x 1,2cm
Vekt 143 gram Emner og form Humoristiske romaner, Oslo, Outsidere, Romaner, Humor, Skjønnlitteratur, Humoristisk skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i