Drabant - vol. 2 (BOK)

Øyvind Holen, Mikael Noguchi

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Oslo, sommeren 1995. Victor, Fredrik og Camilla er ferdig med skole - og prøver nå å finne sin plass i voksenlivet. Men de tidligere vennene har sklidd fra hverandre: Victor sover på dagen og bomber Oslo om natta, Fredrik prøver å få endene til å møtes bak kassa på lokalbutikken på hjørnet og Camilla jakter på lykken i Oslos uteliv. Samtidig som Oslo kommune strammer inn jakten på graffitimalerne, omfavner både uteliv og platebransje hiphopmusikken. I løpet av noen hektiske sommerdager blusser gammel kjærlighet og rivalisering opp igjen, mens forholdene settes på prøve av kyniske forretningsfolk, hensynsløse autoriteter og samvittighetsløse kriminelle. Kommer Victor, Fredrik og Camilla seg helskinnet gjennom Oslo-natta? Drabant 2 er en frittstående fortsettelse av tegneserieromanen Drabant, som vant Sproingprisen 2013 for beste norske tegneserie.
Anmeldelser
"Holen og Noguchi byr på action fra første side. [...] Holen har klart å legge inn mye humor i en fortelling som ellers blir stadig mørkere og hardere, det skaper en god balanse, og Noguchis tegninger er herlig detaljerte og uttrykksfulle. De er faktisk enda bedre enn i første bok. [...] jeg kommer til å kaste meg over neste bok når den kommer" "dette handler om mer enn unggutter med spraybokser som løper fra lovens lange arm, det handler like mye om forstadstristesse, kjærlighet, svik, dop og drømmen om å bli byens mest berømte - eller beryktede - graffitiartist. Holen har tidligere skrevet om norsk hiphop og Groruddalen, mens Noguchis strek ligger nær graffitikunsten. Dette fungerer både som tidsdokument og tegnet ungdomsroman."
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2014 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Mikael Noguchi, Øyvind Holen Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202428914 Dimensjoner 17,4cm x 24,1cm x 1,4cm
Vekt 493 gram Nivå 12-16 år
Illustratør Mikael Noguchi Emner og form Tegneserieromaner i europeisk tradisjon, Oslo, Graffiti, Ungdom, Narkotika, Byer, Tegneserier, 1990-1999, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også