Du er sterkere enn du tror (BOK)

Björg Thorhallsdottir

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Midlertidig tom hos leverandør
Björg Thorhallsdottir er en av landets mest folkekjære kunstnere. Ved å by på egne livserfaringer i bilder og tekst ønsker hun å gi folk mot til å være seg selv og tørre å følge drømmene sine. I denne boken gir Björg deg 60 nye kunstverk og historiene om hvorfor akkurat disse bildene ble til. «En del av livsreisen handler om å bli kjent med seg selv, og stadig utvikle seg som menneske - slik at vi igjen kan bety noe for andre. Når vi deler med andre, lærer vi også noe om oss selv. Og jeg inspireres kontinuerlig av den verden og de menneskene jeg møter på min vei. Vi speiler oss i hverandre. Derfor velger jeg å leve et liv uten maske, og deler mine gleder og sorger gjennom de fargene som passer til dagen min. Jeg håper det kan bety noe også for dagen din.»
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Björg Thorhallsdottir
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203296833
Antall sider 159 Dimensjoner 20,2cm x 23,8cm x 2cm
Vekt 619 gram Leverandør Forlagsentralen ANS
Illustratør Björg Thorhallsdottir Omtalt person Björg Thorhallsdottir
Emner og form Selvutvikling og motivasjon, Malerkunst og malerier, Tegnekunst og tegninger, Selvutvikling, Bildende kunst, Biografisk litteratur, Faglitteratur