Inngår i kampanje

Du får alltid det du ber om (BOK)

Esther Hicks, Jerry Hicks

152,00 15200 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Nytt opplag ventes 29/01
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Du skaper deg selv og din verden med dine følelser, uansett om du forstår at du gjør det, eller ikke. For det er verken flaks, intelligens eller hardt arbeid som former livet ditt. Det er følelsene dine. De avgjør utfallet av enhver situasjon. Esther og Jerry Hicks, et helt vanlig amerikansk par, fikk på 1980-tallet kontakt med en ikke-fysisk dimensjon, en gruppe avanserte sjeler som kalte seg Abraham. Esther Hicks ga stemme til Abrahams budskap som etter hvert er blitt gjengitt i bøker, på kassetter og CD-er og vært tema for et utall seminarer rundt om i verden. Vi får alltid det vi ber om, sier Abraham, og er vi ikke fornøyde med det vi har fått og får, må vi ta en nærmere titt ikke bare på ønskene våre, men på følelsene bak dem. Alt som er i livet ditt, har du selv tiltrukket deg ved hjelp av følelsesenergien din. Den energien du sender ut kommer tilbake til deg, for universets lov om tiltrekning er klar: Likt tiltrekker likt. Derfor er det viktig å lede tankene i retning av gode følelser, som velværefølelsen vi kjenner når vi forestiller oss at ønsket vårt oppfylles. I Du får alltid det du ber om viser Abraham deg ved hjelp av 22 lette prosesser hvordan du kan gjøre alle ønskene dine til virkelighet, slik at du kan leve akkurat det livet du ser for deg i tankene og drømmene dine.
Esther og Jerry Hicks, et helt vanlig amerikansk par, fikk på 1980-tallet kontakt med en ikke-fysisk dimensjon, en gruppe avanserte sjeler som kalte seg Abraham. Esther Hicks ga stemme til Abrahams budskap som etter hvert er blitt gjengitt i bøker, på kassetter og CD-er og vært tema for et utall seminarer rundt om i verden.

Vi får alltid det vi ber om, sier Abraham, og er vi ikke fornøyde med det vi har fått og får, må vi ta en nærmere titt ikke bare på ønskene våre, men på følelsene bak dem. Alt som er i livet ditt, har du selv tiltrukket deg ved hjelp av følelsesenergien din. Den energien du sender ut kommer tilbake til deg, for universets lov om tiltrekning er klar: Likt tiltrekker likt. Derfor er det viktig å lede tankene i retning av gode følelser, som velværefølelsen vi kjenner når vi forestiller oss at ønsket vårt oppfylles.

I Du får alltid det du ber om viser Abraham deg ved hjelp av 22 lette prosesser hvordan du kan gjøre alle ønskene dine til virkelighet, slik at du kan leve akkurat det livet du ser for deg i tankene og drømmene dine.]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2014 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Esther Hicks, Jerry Hicks Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202447717 Antall sider 303
Dimensjoner 11,5cm x 18,5cm x 1,8cm Vekt 176 gram
Oversetter Lisbeth Lyngaas Originalspråk Engelsk
Originaltittel Ask and it is given Emner og form Spiritisme, Selvutvikling og motivasjon, Sinn, kropp, sjel, Selvutvikling, Faglitteratur