Kong Grimms hevn (BOK)

Aleksander Kirkwood Brown

244,00 24400 Veil. pris 279,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Edwards pappa jobber på Grimsrud festning, der de nylig har avdekket en gravkrypt. Men før de fikk åpnet graven, begynte festningen å rase sammen, og festningen må stenges. Edward og Kasper skjønner at det er noe overnaturlig som ligger bak, og oppsøker festningen i nattas mulm og mørke. I krypten venter spøkelse av kong Grimm, som planlegger å vekke sin gamle hær, for å fullføre det han aldri klarte i live - å ta over Grimsrud. Edward Rubikon er etterforsker av overnaturlige hendelser. Bestevennen hans heter Kasper, og sammen løser de mysterier. Mer tull enn grøss, mer moro enn skummelt, men likevel forferdelig spennende bok i grenseland mellom tegneserie og bildebok.
Anmeldelser
"Ny norsk bokserie for barn byr på spenning og humor i jakten på spøkelser og andre skumle skapninger. [...] Historien er effektivt fortalt, med en passe dose sjarm og humor.Resultatet er en fartsfylt bok som kombinerer rene tekstsider med tegneseriens formspråk. Illustrasjonene til Andreas Iversen fungerer godt og tilfører en sterk visuell dimensjon til denne filmatiske boken."
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2016 Forfatter Aleksander Kirkwood Brown
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202498023
Antall sider 109 Dimensjoner 15,2cm x 21,6cm x 1,4cm
Vekt 355 gram Nivå 9-12 år
Illustratør Andreas Iversen Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: grøssere og spøkelseshistorier, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: humor, Romaner, Spenning, Humor, Skjønnlitteratur