Egoland (LYDBOK)

Egoland (LYDBOK)

Lars Joachim Grimstad

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En kjempemorsom fortelling, som egner seg spesielt godt på lydbok. Lytt og le! Statsminister Teddy Fahr er mer populær enn noensinne. (Ifølge meningsmålingene drømmer 91 % av single, norske damer over førti om å klippe tåneglene hans.) Han takker for tilliten ved å bruke penger på det nordmenn er opptatt av: Kos. Han spanderer gratis kjøttdeig på fredager (så sant du bruker den til tacoen) og han innfører «Teddy-Timen» sånn at alle kan sove en time lenger hver dag. Sønnen hans, Finn, er derimot bekymret. For hvem var den gamle, fortvilte mannen som sto ved porten deres og ropte «Menneskene skal falle om!» Og hva er det med Maria, den nye jenta i klassen - utover at hun må være det peneste han noensinne har sett? Og hvem kan redde dem alle når den gamle mannen faktisk får rett og Norges befolkning begynner å falle om - én etter én - uten å våkne opp igjen? Hvem skal tenke på oss - om vi ikke gjør det sjæl? «Egoland» handler om krig, fred, kjærlighet, rettferdighet, egoisme, ondskap og verdien av en ordentlig god ansiktskrem. Og om å prøve å gjøre det rette når alle andre er opptatt med noe helt annet.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding CD
Utgitt 2016 Forfatter Lars Joachim Grimstad
Forlag
Lydbokforl.
ISBN 9788242172426
Dimensjoner 13,9cm x 14,4cm x 1,7cm Vekt 175 gram
Nivå 9-12 år Litterære priser Bokslukerprisen, 2018
Andre medvirkende Ivar Nergaard Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: humor, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: spenningslitteratur, Romaner, Lydbøker, Humor, Spenning, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende