Elon Musk - Tesla, SpaceX og jakten på en fantastisk fremtid (BOK)

Ashlee Vance

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Biografi om mannen bak Tesla og selskaper som PayPal, SpaceX og SolarCity Mannen bak Tesla vil forandre verden. Deretter vil han erobre verdensrommet. Med en enestående evne til å tenke nytt og stort har Elon Musk sendt sjokkbølger inn i moderne industri og næringsliv. I denne biografien blir vi kjent med teknologigrunderen som investerer all sin energi og formue i å skape en fremtid like spektakulær som en science fiction-fantasi - og som ikke er redd for å ofre vennskap på veien. Gjennom selskaper som Tesla Motors, SpaceX, PayPal og Solar-City har Musk revolusjonert bilindustrien, energiindustrien og kommersiell romfart. Men Musk stopper ikke her. Han vil frakte mennesker i rør i 1600 kilometer i timen, bygge internett i verdensrommet - og dø på Mars. Ved hjelp av eksklusiv tilgang til Musk, hans familie og omgangskrets har Ashlee Vance skrevet et undersøkende portrett av klodens kanskje dristigste og mest visjonære forretningsmann. Han beskriver Musks tøffe oppvekst i Sør-Afrika, jakten på suksess i Silicon Valley og de enorme opp- og nedturene som har fulgt denne kontroversielle eventyrerens liv.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Ashlee Vance
Forlag
Vega forlag
ISBN 9788282115315
Antall sider 383 Dimensjoner 14,5cm x 22cm x 2,8cm
Vekt 480 gram Oversetter Poul Henrik Poulsson
Originalspråk Engelsk Originaltittel Elon Musk
Emner og form Biografier: næringsliv og industri, Sør-Afrika, USA, Næringslivsfolk, Bedriftsetablering, Biler, Romfart, Biografier, Faglitteratur