Emma & Isak - skattejakt og skurkestreker (BOK)

Helene Nagelhus

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En norsk Bakkebygrenda-historie for vår tid! Tvillingene Emma og Isak er ni år. De har en lillebror på to, en mamma og en pappa, en bestemor i nabohuset, og de bor på Eiktun gård. Emma elsker å spille fotball, og hun har to kaniner. Isak ønsker seg en hund mest av alt i hele verden. Men mamma er redd for hunder, så det blir ingen gårdshund på Eiktun. Emma og Isak har alltid et nytt prosjekt på gang! Livet på Eiktun gård er nemlig fullt av opplevelser og hverdagshendelser. Tvillingene er vikarer i mammas kaffé, de redder en revunge, de bygger taubane med onkel Knut og de avslører noe ordentlig ulovlig! Gjennom et helt år er vi med Emma og Isak rundt i skogen og på fjellet, på gården og i bygda. Akkurat sånn kan det være å bo på en gård, være ni år og tvilling! Helen Nagelhus er en debutant med stor fortellerglede, og hun har skrevet en utrolig sjarmerende og gjenkjennelig historie. Jens A. Larsen Aas har laget de fine illustrasjonene.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Helene Nagelhus
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202537586
Antall sider 246 Dimensjoner 15,2cm x 21,7cm x 2,2cm
Vekt 583 gram Nivå 6-9 år
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Jens A. Larsen Aas
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: familie, Søsken, Gårdsbruk, Bygder, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Boka handlar mykje om menneske og dyr. Det tykte eg var kjekt, fordi besten min bur også på gard, seier Tilde. (...) - Det er den beste boka eg har lese! - Vil du tilrå andre å lesa ho? - Ja. Boka er veldig kjekk, og så har ho litt vanskelege ord i seg. Då kan ein læra nye ord, seier ho." Hilde Kristiansen Mestad, 7 år, Avisa Hordaland