En av oss lyver (BOK)

Karen M. McManus

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En torsdag ettermiddag må fem elever ved Bayview High School sitte igjen etter skoletid. NERDEN Bronwyn har kurs for universitetet og gjør aldri noe galt. SKJØNNHETEN Addy er den billedskjønne skoleballdronningen. FORBRYTEREN Nate har allerede fått en betinget dom for narkosalg. SPORTSSTJERNA Cooper er skolens ubestridte baseballhelt. Og til slutt EINSTØINGEN Simon, hjernen bak skolens beryktede sladreapp. Men Simon kommer seg aldri ut av det klasserommet igjen. Han dør før de har sittet tiden ut. Og ifølge etterforskningen skyldes ikke dødsfallet noen ulykke. Han døde en torsdag. Men på fredag hadde han planlagt å legge ut saftige avsløringer om alle de fire høyprofilerte klassekameratene sine, og det gjør dem alle til mistenkte. Eller er de bare perfekte syndebukker for en drapsmann som fremdeles er på frifot?
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Karen M. McManus
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202579210
Antall sider 379 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 2,8cm
Vekt 374 gram Nivå 12-16 år
Oversetter Agnete Øye Originalspråk Engelsk
Originaltittel One of us is lying Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: spenningslitteratur, USA, Videregående skoler, Hemmeligheter, Romaner, Spenning, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende